dissabte, 14 de març del 2020

NOU COMUNICAT OFICIAL DE LA JUNTA DE LA REIAL I VENERABLE CONGREGACIÓ DE LA PURÍSSIMA SANG DE NOSTRE SENYOR JESUCRIST


Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries com de l’autoritat eclesiàstica, la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist comunica a tots els congregants que l’església de Natzaret i la Casa de La Sang romandrà tancada fins a nou avís.

A conseqüència, el lloguer i repartiment de vestes i improperis, queda momentàniament posposat.

Totes les gestions administratives necessàries, així com qualsevol sol·licitud d’informació, s’haurà de realitzar de manera telemàtica a la direcció de correu lasang.secretaria@gmail.com, on s’intentarà respondre les qüestions plantejades amb la major brevetat possible.

De la mateixa manera, es mantindrà informats als congregants, fidels i devots a través de la nostra pàgina web, xarxes socials i correu electrònic de tots els esdeveniments importants relacionats amb la nostra Congregació.

Volem informar-vos també que l’acte de presentació de la nostra Revista LA SANG 2020, no s’ha cancel·lat, sinó que queda posposada a una propera data, així com també el seu repartiment i enviament, lligat a la data de presentació i assegurant el seu correcte repartiment, el qual no podem garantir en aquests moments.

Demanem disculpeu les molèsties generades per aquesta situació sobrevinguda i preguem al Sant Crist de la Sang per a que, gràcies a la seva intercessió, es solucioni la situació present i preguem pels malalts, els serveis sanitaris i les famílies afectades.

Moltes gràcies.

La Junta Directiva de La Sang