dilluns, 16 de març del 2020

COMUNICAT OFICIAL DE LA REIAL I VENERABLE CONGREGACIÓ DE LA PURÍSSIMA SANG DE N.S.J. SUSPENSIÓ DELS VIACRUCIS, ACTES LITÚRGICS I LA PROCESSÓ DEL SANT ENTERRAMENT 2020


Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i civils davant de la pandèmia del COVID-19, d’acord amb l’Arquebisbat de Tarragona i havent donat comunicació a l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona, la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist comunica a tots els congregants, fidels i devots la SUSPENSIÓ dels viacrucis de Diumenge de Rams i matinada de Divendres Sant; els actes litúrgics a l’església de Natzaret de Dijous i Divendres Sant; i la Recollida de passos i Processó del Sant Enterrament del Divendres Sant.

Recordem que l’església de Natzaret i la Casa de La Sang romandrà tancada fins a nou avís, i que totes les gestions administratives necessàries, així com qualsevol sol·licitud d’informació, s’haurà de realitzar de manera telemàtica a la direcció de correu lasang.secretaria@gmail.com, on s’intentarà respondre les qüestions plantejades amb la major brevetat possible. També mantindrem actives les informacions i esdeveniments importants relacionats amb la Congregació a través de la web www.lasangtarragona.cat, xarxes socials i correu electrònic.

Ens encomanem al Sant Crist de la Sang per tal que intercedeixi davant la situació present amb el desig de que arribi una prompta solució i preguem pels malalts, els serveis sanitaris i les famílies afectades.  

Gràcies per la vostra comprensió.

La Junta Directiva de la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist 

Tarragona, 16 de març de 2020