dimecres, 11 de març del 2020

COMUNICAT OFICIAL DE LA JUNTA DE LA REIAL I VENERABLE CONGREGACIÓ DE LA PURÍSSIMA SANG DE NOSTRE SENYOR JESUCRIST


Benvolgut Congregant:

A la vista de la situació creada per la propagació del virus conegut com Covid-19 i les mesures que les nostres autoritats recomanen prendre, ens veiem obligats a suspendre els següents actes que teníem preparats per aquesta Quaresma de cara a preparar la propera Setmana Santa. Aquests són la Conferència Quaresmal que ens havia de dirigir l'Emm. i Rvdm. Sr. Lluís Martínez Sistach Cardenal i Arquebisbe emèrit de Barcelona el proper dissabte dia 21 i la presentació de la nostra revista el dilluns dia 23 per part del Sr. Manuel Zamora, Director del Secretariat diocesà de confraries de Barcelona.

Ens dol haver de prendre aquestes decisions però les directrius i mesures que prenen les autoritats civils s'han d'obeir encara que sigui a contracor pel sentit de la responsabilitat.

Aquesta mateixa responsabilitat però, ens obliga a continuar preparant els actes de Setmana Santa i per això us comuniquem els següents horaris:

DEL DILLUNS 23 DE MARÇ AL DISSABTE 4 D’ABRIL
A la Casa de La Sang, REPARTIMENT DE VESTES I IMPROPERIS als congregants i altres persones interessades que prèviament ho hagin sol·licitat.

Horari: De dilluns a divendres de 18.30 a 20.30h, i els dissabtes de 10 a 13h.

Les vestes es tornaran del 20 al 25 d’abril, en els mateixos horaris.

Altres novetats es comunicaran de la mateixa manera que fem ara.

Hem de reconèixer però, que la situació és greu, i per tant no podem més que demanar-vos que pregueu al Sant Crist de la Sang per a que, gràcies a la seva intercessió, puguem recordar i celebrar la seva Passió.

Moltes gràcies.
La Junta de la Sang.