dimarts, 7 de març del 2017

XVè ANIVERSARI DE LA BANDA DELS ASPIRANTS

Aquest passat cap de setmana vam celebrar els actes centrals de la celebració del 15è aniversari de la nostra Banda de Timbals. Dissabte a la tarda i conjuntament amb el Gremi de Marejants vam organitzar la VII Trobada de Bandes estatals de Setmana Santa amb la participació de les bandes del Gremi i dels Aspirants de la Sang, i de la Banda de Cornetas y Tambores del Cristo de Bonavista i la Agrupación Musical Virgen del Consuelo del Vendrell.
La trobada va ser un èxit de públic que ompliren els carrers de la Part Alta per on es va fer la desfilada i les escales de la Catedral a mode d'amfiteatre per gaudir de les exhibicions de cada banda participant.
La trobada va finalitzar a la plaça del Rei on la Banda d'Aspirants estrenà la nova peça commemorativa del 15è aniversari i un toc conjunt de totes les bandes.

Banda dels Aspirants de la Sang. Foto Arxiu Congregació
Banda del Cristo de Bonavista. Foto Diari de Tarragona
VÍDEO DE TAC 12


1r. Torneig de Bandes de Setmana Santa
Diumenge al matí la Banda va organitzar el "Ir Torneig de Bandes de Setmana Santa", als patis del Col·legi de les Teresianes. Un torneig de futbol sala on els membres de la Germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió s'alçaren amb el trofeu final.

   
Equip de la Banda de la Germandat de NPJP, guanyador del torneig. Fotografies Arxiu Congregació