divendres, 31 de març del 2017

ELS ARMATS DE LA SANG PARTICIPARAN AQUEST DIUMENGE A LA XXI TROBADA D'ARMATS A LA SELVA DEL CAMP

Els Armats de La Sang participaran aquest diumenge 2 d'abril a la XXI Trobada d’Armats de les comarques meridionals que es celebrarà a La Selva del Camp. Aquesta trobada de caire anual reuneix habitualment col·lectius d'armats de la província i convidats d'altres localitats de Catalunya.
Aquest any, commemorant els 400 anys de la Confraria de la Sang d’aquest municipi del Baix Camp, s'han convidat a vint-i-quatre agrupacions entre les que destacaran els Armats de Mataró i la nostra Cohort que excepcionalment participarà d'aquesta trobada donat el gran vincle de relació entre ambdues congregacions de la Sang. Cal recordar que la Reial Congregació de la Sang de N.S.J selvatana, quan va néixer fa quatre segles ho va fer prenent com a referència a la Sang de Tarragona.

A les 10.30h donarà inici la desfilada pels carrers de la Vila des del Pavelló Municipal d'Esports. Després passarà pel C. Joan Domingo, Av. Puig i Ferreter, C. Major, Els Ponts, Plaça de les Pletes, Plaça de Simó Salvador, Raval de St. Rafael, C. Hort dels Ferros, C. del Vilar, Portal d'Avall i finalitzarà al Passeig Josep Cristià, que és on se situarà la grada de les autoritats.

A les 12.00h serà l’acte final, on hi haurà parlaments i lliurament del record de la Trobada i cinta commemorativa a les colles participants.