divendres, 24 de març del 2017

EL CONSELLER D'INTERIOR VA PRESENTAR AHIR LA REVISTA "LA SANG"

El Conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Honorable Sr. Jordi Jané, va ser ahir a l'església de Natzaret amb l'encàrrec de presentar la revista número 34 de la Congregació.
El conseller va anar desgranant de manera precisa i amena tots els articles que enguany apareixen a la revista, que compta amb 104 planes. Va destacar en el seu discurs que «El batec de Tarragona arrela i es manté viu. Totes les congregacions formen part de la nostra identitat i esdevenen, més enllà dels sentiments religiosos, una dimensió col·lectiva que fa de la ciutat el centre màgic d’uns dies de Setmana Santa que sempre són especials en la intimitat de tots aquells que ho vivim amb intensitat». 
Al acabar la presentació, també es va fer entrega de la medalla al banderer principal de la Congregació, alhora que de la Processó, Sr. Alfred Ventosa Carulla, i al banderer del pas dels aspirants Sr. Josep M. Marsal Gombau.
Al finalitzar l'acte, es va repartir la revista als congregants i al públic que omplí l'església de Natzaret.

Des d'aquestes línies agraïm a tots els que han col·laborat en la confecció de la revista, als articulistes, fotògrafs i anunciants, que sense ells, la publicació d'aquest número no hagués estat possible.

Properament, la revista també estarà disponible en format digital a través d'aquesta pàgina web.




FOTOGRAFIES: Maria Grau/Congregació