dimarts, 21 de març del 2017

CONFERÈNCIA QUARESMAL I TROBADA D’ASPIRANTS DE LA SANG

El passat dijous a l’església de Natzaret es va celebrar la Conferència Quaresmal organitzada per la nostra Congregació i la Congregació de Senyores de la Soledat.
La conferència, que va anar a càrrec del Pare Pere Cardona O.F.M., va ser seguida molt atentament pels assistents a l’acte, ja que molt encertadament va parlar sobre les confraries i els seus confrares.


Conferència Quaresmal. Fotos: Congregació

Trobada d'Aspirants
El dissabte a la tarda, una vintena d’aspirants de la Congregació es van reunir a Natzaret, lloc on van gaudir d’una xerrada on se’ls va explicar el sentit de pertinença a la Congregació i la significació dels diferents improperis, elements que van poder veure i tocar a l’interior de la sagristia. Tot seguit una visita a la Sala dels Armats va agradar molt als més petits que van poder posar-se diferents elements de la nova equipació. Per finalitzar la trobada, van gaudir d’un audiovisual amb la història de la secció d’aspirants que incloïa les fotografies de la Setmana Santa 2016, un berenar i entrega de diferents obsequis als participants.

Trobada d'Aspirants. Foto: Congregació

PRESENTACIÓ DE LA REVISTA 2017
Recordem que aquest dijous a les 20h el Conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Honorable Sr. Jordi Jané Guasch, presentarà a l’església de Natzaret una nova edició de la revista de la Congregació “LA SANG”. La revista, amb 104 planes, compta amb diversos articles de caire històric sobre la Congregació i la Setmana Santa tarragonina, així com també de l’habitual programa d’actes i la crònica anual de la Congregació, corresponent a l’any 2016.