dijous, 30 de juny del 2022

LA DIADA DE LA SANG 2022 ES CELEBRARÀ EL DIVENDRES 8 DE JULIOLEl proper divendres 8 de juliol, tindrà lloc la Diada de la Sang 2022, organitzada conjuntament amb la Congregació de Senyores de la Mare de Déu d ela Soledat.

La Diada començarà a les 19:00 h a la plaça del Rei amb l'actuació de la Banda dels Aspirants de la Congregació de la Sang. A les 19:30 h començarà la Santa Missa oficiada pel prefecte i president Mn. Josep Queraltó Serrano, i tot seguit començarà l'acte institucional de lliurament de guardons.

Els tres congregants de la Sang guardonats enguany i que rebran la insígnia d’argent de la Congregació, seran el Sr. Josep Maria Marquès Grau, el Sr. José Luis Calderón Alejaldre i el Sr. Francisco José Ferrandiz Garreta.

Els Armats de la Sang també entregaran un guardó al Sr. Jordi Estopà Navalón pels seus vint-i-cinc anys de pertinença al grup.

Per part de la Congregació de Senyores de la Mare de Déu de la Soledat, faran entrega del seu guardó a la congreganta Sra. Claustre Sevil Dasca.