dilluns, 27 de gener del 2020

LA SANG PARTICIPARÀ A LA TROBADA ‘CATALUNYA COFRADE’


En motiu de la celebració del 475è aniversari de la nostra Congregació, hem estat convidats per la FUNDACION ANDACAT a participar amb la nostra Banda d’Aspirants a la trobada CATALUNYA COFRADE.

CATALUNYA COFRADE, és una trobada de Bandes de Cornetes i Tambors, Confraries i Entitats Culturals Andaluses de Catalunya, que es celebrarà el proper 8 de març a la TARRACO ARENA PLAÇA.

ACCÉS GRATUÏT: De 10 a 14 hores al recinte TARRACO ARENA, trobada de Bandes de Cornetes i Tambors, mostra de Confraries i Entitats Culturals Andaluses de Catalunya.

ANDACAT és una fundació que promou la cultura d'arrel andalusa a Catalunya. La marca uneix en el seu nom les paraules Andalucía y Catalunya i fa referència al caminar “andar". Perquè està formada per persones d'acció, que saben d'on venen i a les que els agrada fer camí juntes, amb l'objectiu de difondre la nostra cultura.
A la fundació Andacat desenvolupen projectes culturals de qualitat, amb impacte, renovadors i sostenibles. El seu compromís amb la cultura abasta diferents àmbits, des de l'organització d'esdeveniments populars o institucionals fins a la producció d'espectacles, la programació de cicles i conferències, el muntatge d'exposicions i presentacions de publicacions.
En Andacat treballen per difondre i promocionar la cultura d'arrel andalusa a Catalunya. Donen suport a les entitats culturals en el desenvolupament dels seus projectes. Posen a disposició la seva experiència, coneixements i capacitat executiva. Fomenten la renovació i l'impuls de l'associacionisme, amb una visió inclusiva i amb un total compromís amb la transparència i les bones pràctiques de gestió.