diumenge, 26 de gener del 2020

TRET DE SORTIDA ALS ACTES DE CELEBRACIÓ DELS 475 ANYS


El proppassat dissabte 25 de gener, en la solemnitat de la conversió de Sant Pau Apòstol, la Reial i Venerable Congregació de la P. Sang de Tarragona va iniciar la celebració dels 475 anys de la seva fundació amb una solemne missa presidida pel P. Octavi Vilà Mayo, abat de Poblet, i en la que hi van ser presents, entre d’altres, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i el vicepresident de la Diputació, Quim Nin.
Durant la homilia el pare abat va repassar alguns aspectes de la vida de l’apòstol Pau, com la visita que hauria fet a la ciutat de Tàrraco, com es narra en les cartes de l’apòstol, el lligam amb Tecla, patrona de la nostra ciutat, o algunes dades històriques de La Sang.
En acabar la celebració el prefecte de la Congregació va fer entrega d’una placa commemorativa al P. Octavi Vilà, congregant de La Sang, en record d’aquesta solemne missa inaugural dels 475 anys. La missa va ser concelebrada pel Prefecte, Mn. Josep Queraltó, el prior, Mn. Antoni Pérez de Mendiguren, i per Mn. Robert Otaba, diaca.