dilluns, 17 de setembre del 2018

TAULA RODONA: "TESTIMONIS I EXPERIÈNCIES DELS JOVES A LES TROBADES DE SETMANA SANTA"

El proper divendres 28 de setembre a les 20h a l'església de Natzaret tindrà lloc la taula rodona "Testimonis i experiències dels joves a les trobades de Setmana Santa"que comptarà amb la participació de joves confrares tarragonins que han participat els últims anys en les trobades nacionals de joves de la Setmana Santa.
Així, participaran els joves: Montserrat Boada March; Maria Grau Alasà; Xavier Guinovart Castan; Marc Samper Seró; Raúl Sánchez Montero i Blanca Serres Marco.
El debat serà moderat per Míriam Ramon Mas, Conservadora del Museu Bíblic Tarraconense i secretària de la Reial Congregació del Venerat Cos de Nostre Senyor Jesucrist en el Descendiment de la Creu.
Al finalitzar l’acte i qui ho desitgi podrà demanar informació i fer efectiva la seva inscripció al VI Encuentro Nacional de Jóvenes de Hermandades y Cofradías (JOHC), que tindrà lloc a Santander els propers dies 26, 27 i 28 d’octubre.

El debat és inclòs en el cicle "Les Conferències de La Sang", a través de les quals la Congregació obre el seu temple de la Plaça del Rei a la ciutadania no sols per al culte sinó també per a la reflexió sobre la Setmana Santa. L'entrada és lliure.