dilluns, 11 de juliol del 2022

DIADA DE LA SANG 2022

 

El passat dia 8 de juliol va tenir lloc la Diada de la Sang 2022, organitzada conjuntament amb la Congregació de Senyores de la Mare de Déu de la Soledat. 

La Diada va començar a les 19:00 h a la plaça del Rei amb l'actuació de la Banda dels Aspirants de la Congregació de la Sang. La Banda va fer honor amb els seus tocs l’entrada del la Relíquia del Braç de Santa Tecla a Natzaret que, excepcionalment i en commemoració del 700 anys de l’arribada a la ciutat, va presidir la missa i l’acte social d’entrega de guardons.

Acabada la Santa Missa oficiada pel prefecte i president Mn. Josep Queraltó Serrano va començar l'acte institucional de lliurament de guardons. 

Els tres congregants de la Sang guardonats enguany i que van rebre la insígnia d’argent de la Congregació, van ser el Sr. Josep Maria Marquès Grau, el Sr. José Luis Calderón Alejaldre, que no va poder ser present per motius personals, i el Sr. Francisco José Ferrandiz Garreta. 

Els Armats de la Sang també van entregar un guardó al Sr. Jordi Estopà Navalón pels seus vint-i-cinc anys de pertinença al grup. 

Per part de la Congregació de Senyores de la Mare de Déu de la Soledat van fer entrega del seu guardó a la congreganta Sra. Claustre Sevil Dasca.


FOTOS: MARIA GRAU