dilluns, 23 de novembre del 2020

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "EL MESTRATGE DE LA SANG DE TARRAGONA. HISTÒRIA D'UNA CONFRARIA. 1545-2020"

El proper dimarts dia 1 de desembre a partir de les 19h a la nostra església de Natzaret, presentarem conjuntament amb Cossetània Edicions, el llibre de Jordi Bertran “El mestratge de La Sang de Tarragona. Història d’una confraria. 1545-2020”

Escrit pel professor de la Universitat Rovira i Virgili, gestor cultural i congregant, Jordi Bertran, l’obra aborda, en 220 pàgines i una vuitantena de fotografies, la gran majoria de les quals inèdites procedents de 22 arxius i col·leccions privades, tant el vessant social de l’associació com el més conegut de la implicació cabdal en la Setmana Santa de Tarragona.  La presentació anirà a càrrec del doctor Antoni Jordà, catedràtic d’història del dret  i de les institucions a la Universitat Rovira i Virgili, i també prendran part diferents membres de la Sang per vertebrar un acte amb accent artístic i musical.

Seguint les directrius de PROCICAT, i per tant, amb una important restricció d’aforament i distància de seguretat entre les cadires, serà necessària la inscripció prèvia a l’email lasang.llibre475@gmail.com, així com l’ús de mascareta i gel hidroalcohòlic.

Recordem que el llibre el podreu adquirir instants abans i després de l’acte de presentació a la nostra seu. També el podreu trobar des del mateix dia a les llibreries de la ciutat. El preu del llibre serà de 27€. 

Els nostres congregants i congregantes podran gaudir d’un descompte demanant un exemplar a la nostra seu (Església de Natzaret), durant els dies d’obertura, tots els divendres de 18 a 20h. i els dissabtes d’11 a 13h.