dilluns, 16 de novembre del 2020

COMUNICAT OFICIAL | ACTES DEL 475è ANIVERSARI


Benvolguts congregants i congregantes,

Després de les mesures preses recentment per la Generalitat de Catalunya respecte a la situació del COVID-19, la Junta Directiva de la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist adopta les següents decisions:

PRIMER: L’actuació de la Moixiganga de Tarragona prevista pel dissabte 21 de novembre i la Processó Commemorativa del 475è aniversari amb Missa a la Catedral del dia 22, es traslladen a la propera Quaresma. Aquesta decisió l’haurà de ratificar la nova Junta Directiva de la Congregació, tenint en compte a més, les possibles restriccions que en aquelles dates puguin ser dictaminades per les autoritats.

SEGON: Iniciar els preparatius per organitzar la presentació del Llibre “El mestratge de la Sang de Tarragona. Història d’una confraria. 1545-2020” de Jordi Bertran coeditat amb Cossetània Edicions, per al dimarts dia 1 de desembre a partir de les 19h, amb el condicionant del que pugui dictaminar la Generalitat de Catalunya sobre l’organització d’actes culturals en aquella data. Properament ampliarem la informació sobre el llibre i la seva presentació per correu electrònic, web i xarxes socials de la Congregació.

Preguem que el nostre Sant Crist de la Sang ens protegeixi i intercedeixi per tots aquells que estan patint l'actual pandèmia.

Una fraternal abraçada.

 

La Junta Directiva de la RVCPS

Tarragona, 16 de novembre de 2020