diumenge, 5 d’abril del 2020

UN DIUMENGE DE RAMS DIFERENT


Avui, Diumenge de Rams, malauradament no podrem realitzar in situ el nostre tradicional Viacrucis de La Sang, anomenat també “de les Muralles”. L’estat d’alarma pel Covid19 ens ho impedeix, però no ens podrà impedir que ho puguem viure d’una altra manera, més íntima, tothom des de casa, a través del mòbil, la tablet, l’ordinador, o de l’smart tv.

Així, avui pel canal de Facebook de l'Arxiprestat de Tarragona podreu seguir en directe, a partir de les 17h, un viacrucis que es celebrarà davant del Sant Crist de la Sang dins de la nostra seu, l'església de Natzaret, a porta tancada.

L'enllaç és el següent: www.facebook.com/arxiprestatdetarragona/

A la nit, aquest viacrucis podreu veure'l en aquesta mateixa web.

La Congregació també ha preparat un emotiu audiovisual fotogràfic del viacrucis per les Muralles, per viure-ho des de casa. Avui mateix, a partir de les 19h s’estrenarà conjuntament pel nostre Canal YouTube de la Congregació, i pel de l’Agrupació.

També a partir de les 19.15h s’estrenarà, exclusivament pel nostre Canal YouTube, un vídeo que l’amic fotògraf Juan Luis Nogués, va realitzar l’any 2017.

Esperem que ambdós documentals, que també seran penjats i es podran visualitzar tant en la present web com a les xarxes socials de la Congregació siguin del vostre grat.

Subscriviu-vos al nostre Canal YouTube:
https://www.youtube.com/channel/UCFNPO4It5zvJiDQ3AB1Jwng