dilluns, 27 d’abril del 2020

NOTA INFORMATIVA SOBRE ELS ACTES PENDENTS DEL 475è ANIVERSARI


Tots els actes programats en ocasió del 475è Aniversari de la fundació de la Congregació, queden suspesos a l’espera de les ordres sanitàries i civils a conseqüència de la COVID-19.

En quan ens sigui possible organitzar alguns dels actes pendents, la Junta Directiva farà una reprogramació dels mateixos i els adaptarà en el format adient obeint les ordres que es dictaminin sobre l’organització d’actes en espais oberts i tancats.

Volem informar també que la revista LA SANG 2020, està actualment impresa però resta en el taller d’impressió. La Junta Directiva estudiarà la manera de fer una presentació pública -de forma presencial o telemàtica- adaptant-se a les normes que es dictaminin pròximament per les autoritats. Creiem que el caràcter extraordinari de la publicació -amb 164 pàgines- mereix una presentació adient. Un cop presentat serà enviat als congregants.

Des de la Junta Directiva us agraïm la vostra comprensió i desitgem que aquesta situació finalitzi el més aviat possible, que ens puguem retrobar de nou en la celebració del nostre 475è aniversari amb més forces i fe que mai. Desitgem també que estigueu tots bé de salut, ens en sortirem. 

Preguem al Sant Crist de la Sang que ens protegeixi i ens doni forces per seguir endavant.