dijous, 19 de gener del 2023

VOLS SER TIMBALER O TIMBALERA DELS ASPIRANTS DE LA SANG?


L'any 2002 un grup de congregants i aspirants de la Sang ens vam aplegar per formar una Banda de Timbals amb l'objectiu d'acompanyar el pas de la Flagel·lació a la Processó del Sant Enterrament i a la Processó del Dolor del Dimecres Sant.


Vint-i-un anys després seguim amb les mateixes ganes i il·lusió. Som una banda jove, amb ganes de créixer, amb un ambient agradable, oberta a tots els nois i noies congregants.


La nostra banda està formada per caixes, caixes xineses, timbals fondos i bombos. Assagem els diumenges al matí des del mes de gener fins a la Setmana Santa. Tenim tocs de Setmana Santa i també tocs d'exhibició, ja que participem en desfilades i trobades de bandes de Setmana Santa que s'organitzen tant a la nostra ciutat com en altres localitats catalanes i d’arreu de l'Estat. En els últims anys hem participat en trobades i concursos de bandes de Setmana Santa a LogroñoCalahorra, Osca, Híjar, etc.


Vols ser timbaler o timbalera? A la nostra banda hi trobaràs un bon ambient i viuràs la congregació i la Setmana Santa. Ah... i si no en saps, no pateixis, nosaltres te n’ensenyarem.


Si vols més informació o vols venir a provar-ho, envia un correu electrònic a
lasang@lasangtarragona.cat o un WhatsApp al 626 937 338 indicant el teu nom i contacte. Nosaltres ens posarem en contacte amb tu i quedarem perquè vinguis un dia.


T’hi esperem!


Banda dels Aspirants de la Sang


Processó Divendres Sant 2022 | Foto Fer-Vi