diumenge, 3 d’octubre del 2021

CELEBRACIÓ DE LA DIADA DE LA SANG 2021

El passat 2 d'octubre va tenir lloc la celebració de la Diada de La Sang 2021, després que l'any 2020 no es pogués celebrar a causa de la pandèmia de la COVID-19.

A les dotze en punt es va celebrar la Santa Missa a Natzaret presidida pel prefecte-president de les dues congregacions que conformen La Sang.

En acabar, donà inici l'acte institucional de lliuraments de guardons. Per part de la Congregació de Senyores de la Mare de Déu de la Soledat, l'homenatjada va ser la Sra. María Josefa Prat López.Tot seguit, va ser el torn de la nostra Congregació que seguint el costum, va fer entrega de la insígnia d'argent de l'entitat a tres membres per ordre d'antiguitat. Aquests van ser els Srs., Josep Maria Roig Nin (que per motius de salut no va poder recollir la insígnia, però se li farà arribar a casa), Joan Antón Cortés Ascaso i Francesc Serres Martí.

També és costum que en aquesta diada, els membres dels nostres Armats que compleixen 25 anys formant part de la Cohort, rebin una medalla de reconeixement. Aquest 2021 va complir els 25 anys el Sr. Joan Josep Morro Grau.

Tot seguit a l'acabar l'acte, el cor InCrescendo que darrerament ha acompanyat el Sant Crist de La Sang durant la processó, ens va oferir un petit concert a tots els assistents.

 

Cor Increscendo. Foto: Daniel Pallejà

Sr. Joan Josep Morro Grau. Foto: Daniel Pallejà

Sr. Francesc Serres Martí

Sr. Joan Antón Cortés Ascaso

Sra. María Josefa Prat López