divendres, 5 de març del 2021

CARTELL OFICIAL SETMANA SANTA 2021 LA SANG

Avui 5 març hem presentat de manera oficial el cartell de la Setmana Santa 2021, de la nostra Congregació.

El cartell és obra de Maria Grau, membre de la Congregació i en ell es mostren els peus del Sant Crist sobre un fons negre.

El fons negre emula a la buidor, el patiment i l'angoixa dels moments tan durs que estem vivint, amb una pandèmia que ha assolat el món i que ha obligat a, per segon any consecutiu no poder realitzar la processó del Sant Enterrament. Amb el negre també es recorda en senyal de dol a totes aquelles persones que malauradament han perdut la vida al llarg d'aquest any de pandèmia.

Per altra banda el contrast amb el negre són la llum dels peus del Sant Crist. Aquesta llum ens recorda que malgrat tot el patiment i la foscor, Déu sempre és present entre nosaltres per consolar-nos i afligir el nostre patiment.

Tal com mostra l'evangeli segons Sant Joan, Jesús diu als seus deixebles: Jo sóc la llum del món; el que em segueix, no caminarà per les tenebres, sinó que tindrà la llum de la vida.

Cartell oficial de la Congregació de La Sang

Resteu atents als nostres canals de comunicació oficial per conèixer els pròxims actes organitzats per la nostra Congregació