dissabte, 31 d’octubre del 2020

EL LLIBRE DELS 475 ANYS DE LA CONGREGACIÓ DE LA SANG

La Congregació i Cossetània Edicions en commemoració dels 475 anys de la fundació de la Congregació han editat el llibre “El mestratge de La Sang de Tarragona. Història d’una confraria 1545-2020” de Jordi Bertran, congregant, gestor cultural i professor associat a la URV, amb pròleg de Bienve Moya, Premi Nacional de Cultura.

Aquest llibre, il·lustrat amb més de 80 fotografies, és un extensíssim estudi de més de 200 pàgines de documentada informació de la confraria des dels seus orígens el 1545, de la Setmana Santa tarragonina i en definitiva, de la història de la nostra ciutat.

La intenció de la Junta Directiva de la Congregació és presentar el llibre a finals de novembre a l’església de Natzaret, però a causa de les actuals restriccions a causa de la COVID-19 és molt possible que s’hagi d’endarrerir fins que la situació i la normativa de restricció ens ho permeti.

El llibre es posarà a la venda a les llibreries el dia següent a la presentació. El preu del llibre serà de 27€. Els nostres congregants i congregantes podran gaudir d’un descompte demanant-lo a la nostra seu durant els dies d’obertura, tots els divendres de 18 a 20h. i els dissabtes d’11 a 13h.

Volem agrair a la Diputació de Tarragona, Port de Tarragona, Fundació Mútua Catalana i Repsol el seu suport econòmic en l’edició del llibre, i al total de 22 col·laboradors i entitats que han aportat documentació i material fotogràfic per il·lustrar-lo.

Podeu fer un tast del llibre a través de la pàgina web de Cossetània Edicions o directament clicant AQUÍ.

Per a més informació podeu adreçar-vos al correu electrònic lasang.llibre475@gmail.com