dilluns, 29 de juny del 2020

DIVENDRES TINDRÀ LLOC LA PRESENTACIÓ DE LA REVISTA LA SANG 2020


Aquest proper divendres 3 de juliol tindrà lloc finalment a l’església de Natzaret a partir de les 20h la presentació de la revista LA SANG 2020. La publicació anirà a càrrec del Sr. Manuel Zamora Negrillo, director del Secretariat diocesà de confraries i germandats de Barcelona.

L’aforament de l’acte serà limitat, complint amb les normes de distanciament i els assistents hauran de portar mascareta. Al finalitzar l’acte es repartirà la revista com de costum.

REPARTIMENT DE LA REVISTA AL CONGREGANT
Aquesta edició extraordinària de la revista, amb més de 160 pàgines, encareix i dificulta el seu enviament a les bústies essent a més una despesa elevada per a l’entitat, que a més, afronta una dràstica reducció de subvencions a causa de la pandèmia. Per tant, obrirem l’església de Natzaret del dia 6 al 10 de juliol de 18 a 20h per tal que tots els congregants puguin passar a recollir el seu exemplar i el dels seus familiars.
El Congregant que no pugui adreçar-se a la nostra seu a recollir l’exemplar es podrà posar en contacte amb la Congregació trucant al 691605347 en els mateixos dies i horaris marcats d’obertura de repartiment o deixant un missatge de WhatsApp al mateix número. En aquests casos s'intentarà trobar la solució més adequada.

ACTES DEL 475è ANIVERSARI
Amb aquest acte la Congregació reinicia els actes commemoratius del 475è aniversari, adaptant-los a la nova situació. De moment, s’han reprogramat els actes que podreu trobar ressenyats a l’apartat agenda d’aquesta web. Aquests actes es realitzaran des d’ara fins al setembre, deixant per més endavant la confirmació dels actes que, si Déu vol, s’organitzaran des del mes d’octubre fins al desembre.