dimarts, 11 de febrer del 2020

LA JUNTA GENERAL APROVA ELS NOUS ESTATUTS QUE PERMETEN L'ENTRADA DE LES DONES A LA CONGREGACIÓ


Ahir a les 20h, a l’església de Natzaret va tenir lloc la Junta General ordinària i extraordinària de la Congregació. En la primera es van aprovar tots els punt de l’ordre del dia, i, com és tradició des de temps immemorials, l'aprovació per part de tots els presents a la reunió, d'organitzar la Processó del Sant Enterrament el proper Divendres Sant, 10 d’abril.

Junta General extraordinària
Un cop acabada la ordinària, es va tractar en Junta General extraordinària la proposta d’aprovació dels nous Estatuts que han de regir la Congregació durant els propers anys. Després de fer un breu repàs de les novetats que contenen el nou document estatutari, en el que es permet l’entrada de les dones a la Congregació i s’estableix un nou sistema electoral per escollir una nova junta, es va passar a la seva votació essent aprovats pel 79% dels congregants presents.

El resultat va ser el següent:

Vots afirmatius: 45
Vots negatius: 9
Vots en blanc: 3

Un cop aprovats per la Junta General, la proposta dels nous Estatuts serà presentada a l’Arquebisbat de Tarragona, i serà l’arquebisbe Mons. Joan Planellas qui els haurà de ratificar i aprovar definitivament.