dissabte, 23 de novembre del 2019

ESTEVE MARTÍ, PREMI A LA FIDELITAT 2019


El passat divendres dia 8 de novembre, la Junta Directiva de la Congregació va fer entrega del Premi a la Fidelitat 2019 al nostre estimat congregant Esteve Martí Pujals en l'acte que va tenir lloc a l'església de Sant Agustí.
Durant l’acte, el tresorer de l’Agrupació d’Associacions i majoral de la Congregació, Sr. Hugo Vives Tous va fer la presentació del nostre homenatjat.
El text íntegre de la presentació va ser el següent:

“Estimat Esteve,
Ets una persona que demostres un compromís ferm.
Compromís primer amb la família, amb la teva esposa Olga i els teus fills, Esteve, Cristina i Miquel.
Compromís amb la teva professió, doncs no només serveixes els teus clients amb la millor de les aptituds, sinó que no has dubtat quan ha calgut de donar un pas més per a defensar el vostre col·lectiu sent membre de les juntes directives dels col·legis d’administradors de finques tant a nivell provincial com de tot Catalunya
Compromís amb l’esport, la teva passió, encara avui fent de tresorer de l’Agrupació de Veterans del Fútbol del Nàstic, després d’haver començat jugant amb la Salle passant per multitud d’equips com el Torreforta o el Sant Pere i Sant Pau, llavors filial del Nàstic. Però no només amb el futbol, ja que amb les teves paladejades amb la bicicleta has arribat a Roma i els teu swing amb el pal de golf no para de millorar dia a dia, com diuen els premis aconseguits fins arribar a ser campió sènior de Catalunya.
Compromís amb la teva ciutat, que estimes i coneixes des de que de petit jugaves al Fòrum Provincial, i que demostres amb la teva participació en diferents entitats de la ciutat.
Però si estàs avui aquí és perquè si tens un compromís amb alguna entitat és amb la Congregació de la Sang. Compromís que demostres cada Divendres Sant quan amb l’anonimat que ens dona la vesta i la cucurulla als membres de la Sang acompanyes els nostres penitents. Llavors, en contra  de quan aconsegueixes alguna de les teves fites esportives o les teves fites professionals no reps les felicitacions o les aclamacions de la gent, però tots els que hem estat en aquell lloc de la Processó sabem que hi ha coses més grans i importants que cal fer encara que ningú et feliciti ni t’aclami per elles.
La Junta de la Sang coneix del teu compromís amb la Congregació i, per tant, ha decidit per unanimitat que avui rebis la medalla de la Fidelitat en nom de la nostra Congregació.
Felicitats”.