dijous, 1 d’agost del 2019

CELEBRACIÓ DE LA DIADA DE LA SANG 2019

El passat 15 de juny va tenir lloc la celebració de la Diada de La Sang 2019. Els actes van donar inici a quarts de dotze amb una actuació de la Banda dels Aspirants de la Congregació de la Sang a l'interior de l'església de Natzaret.

Tot seguit, a les dotze en punt es va celebrar la Santa Missa a Natzaret presidida pel prefecte-president de les dues congregacions que conformen La Sang.
Al acabar, donà inici l'acte institucional de lliuraments de guardons. Per part de la Congregació de Senyores de la Mare de Déu de la Soledat, l'homenatjada va ser la Sra. Teresa Bondia Aguiló.

Tot seguit, va ser el torn de la nostra Congregació que seguint el costum, va fer entrega de l'insígnia d'argent de l'entitat a tres membres per ordre d'antiguitat. Aquests van ser els Srs, Ferran Castellarnau Cardona, Tomàs Calvo Huguet i Josep Moncunill Serra, tot i que aquest últim per motius personals no va poder assistir a la Diada.

També es costum que en aquesta diada, els membres dels nostres Armats que compleixen 25 anys formant part de la Cohort, rebin una medalla de reconeixement. Aquest 2019 van complir els 25 anys el Srs. Enric Albareda Roig i Eugeni Moncunill Gas. Ambdós recolliren la medalla de la mà del Sr. Agustí Busquets.

Tot seguit al acabar l'acte, tots els assistents gaudiren d'un aperitiu de germanor a les dependències de la Casa de la Sang.


Sr. 

Sr. 

Sr. Enric Albareda Roig

Sr. Eugeni Moncunill Gas


Els homenatjats de la Diada de les dues Congregacions

Els Armats homenatjats amb d'altres companys de la Cohort