dimecres, 3 d’abril del 2019

PRESENTACIÓ DE LA REVISTA LA SANG 2019

Portada de la Revista

Ahir va tenir lloc la presentació de la revista de la nostra Congregació per aquesta Setmana Santa del 2019, que amb el número 36 consta aquest any de 120 pàgines.

L’encarregada de presentar el contingut de la revista fou la Sra. Anna Robert Fustero, redactora dels Mitjans de Comunicació Social de l’Arquebisbat de Tarragona i directora del Full Dominical. La presentadora va desgranar el contingut de la revista i va associar el simbolisme de la tradició religiosa de la Setmana Santa amb diversos temes d’actualitat.

L'acte va finalitzar amb l'entrega de la medalla de la Congregació al banderer principal de la Processó del Sant Enterrament 2018 Sr. Pere Jornet Corbella, president de la Fundació Mutua Catalana, i al Sr. Joan Vianney M. Arbeloa Rigau en representació de la banderera dels aspirants de la Congregació, la Sra. Pilar Alió Borràs, presidenta de la Reial Societat Arqueològica Tarraconense.

Des d'aquesta mateixa pàgina web ja podeu veure el contingut online de la revista, amb la possibilitat de la seva descàrrega. Ho podeu fer anant a l'apartat publicacions o clicant AQUÍ.  

El proper acte que la nostra Congregació realitzarà serà el proper dimecres a partir de les 19h, en la que oferirem a la nostra església de Natzaret el Concert de Setmana Santa 2019. Aquest concert anirà a càrrec de l’Aula de Música Tradicional i Popular El Tecler.

També, a partir d’avui obrim el període de repartiment de les vestes i dels Improperis pels Penitents que desitgin participar a la Processó del Sant Enterrament de Divendres Sant. L’horari de repartiment serà de dilluns a divendres des de les 18h fins a les 20h, i els dissabtes d’11 a 13h. El termini finalitzarà el proper dia 13 d’abril. 

Instants abans de donar inici de l'acte amb els membres que composaven la taula presidencial 

El Prefecte de la Congregació obrint l'acte de la presentació de la revista La Sang 2019

Presentació de la revista a càrrec de la Sra. Anna Robert

Entrega a la Sra. Anna Robert d'un obsequi de la Congregació

Entrega de la medalla de la Congregació al Sr. Pere Jornet, abanderat principal de la Processó 

Entrega de la medalla de la Congregació al Sr. Josep Vianney M. en representació
de la Sra. Pilar Aliò, banderera dels Aspirants