dimecres, 14 de març del 2018

PRESENTACIÓ DE LA REVISTA LA SANG 2018

Portada de la Revista

El periodista d’Onda Cero Pablo Alcaraz, va ser l’encarregat de presentar el número 35 de la revista. Alcaraz va fer un recorregut històric de la Setmana Santa tarragonina i de la Congregació, a partir de la recuperació d’antics textos publicats a la premsa local i, de manera especial, de finals del segle XIX. Els textos històrics d'Aulestià i Viñas sobre la història dels Armats i de la Bandera de la Congregació robada durant la ocupació de Tarragona per part dels francesos entre 1811 i 1815 centraren la presentació del periodista tarragoní.

Alcaraz va reconèixer que no té una vinculació directa amb alguna de les associacions de la Setmana Santa de Tarragona i, quan va rebre la petició de presentar la revista de La Sang, «la primera reacció va ser de sorpresa i, després, de sentir-me molt honrat».

L'acte va finalitzar amb l'entrega de la medalla de la Congregació al President del Port de Tarragona Sr. Josep Andreu, banderer principal de la Processó del Sant Enterrament 2018, i al Sr. Daniel Sobradillo que serà el banderer dels aspirants. 


GALERIA DE FOTOS. Maria Grau. Arxiu Congregació

VÍDEO DE TAC 12