dimarts, 8 de novembre del 2016

MONSENYOR MIQUEL BARBARÀ I ANGLÈS, PREMI A LA FIDELITAT 2016

Monsenyor Miquel Barbarà Anglès
Aquest proper dissabte 12 de novembre, a les 20h es celebrarà a les instal·lacions del Centre Seminari l'anual concessió de Premis a la Fidelitat a la Setmana Santa de Tarragona. En aquest acte la Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Tarragona i totes les confraries que la integren concedeixen les distincions a les persones, col·lectius o entitats que per la seva trajectòria o col·laboració envers les confraries o la Setmana Santa en el seu conjunt hagin destacat i contribuït a que la nostra Setmana Santa tarragonina sigui cada vegada més gran i reconeguda arreu.

La Junta de Govern de la Congregació va aprovar per unanimitat atorgar aquesta merescuda distinció a Monsenyor Miquel Barbarà Anglès pel seu treball i dedicació a la Congregació durant el seu mandat com a Prefecte entre els anys 2006 i 2014.

L'acte que es realitzarà a l'Aula Magna del Centre El Seminari serà presidit per l'Arquebisbe Dr. Jaume Pujol i Balcells. Al acabar es realitzarà un sopar de germanor al claustre de Sant Pau del mateix Centre.