dilluns, 8 de febrer del 2016

"GRAN CONCERT CATEDRAL" DE L'OCTA, PRO-RESTAURACIÓ DE LES FAÇANES DE L'ESGLÉSIA I CASA DE LA SANG


L’Orquestra de Cambra de Tarragona (OCTA) presenta la seva nova producció simfònica “Gran Concert Catedral” el proper 20 de febrer amb el suport de la Fundació Privada Mutua Catalana i Cervesa Rosita.

En aquesta ocasió tant especial els tarragonins, liderats pel versat Director convidat Diego Miguel-Urzanqui, comptaran amb la destacada soprano Maite Pérez (solista resident de l’OCTA) i oferiran un programa virtuós i elegant amb obres simfòniques de Mozart i Haydn. Exsultate, jubilate o la Simfonia dels Adéus són algunes de les peces del repertori que es podran sentir al “Gran Concert Catedral”. 

Les entrades-donatiu, amb un preu de 10 euros, podran adquirir-se a l’entrada principal de la mateixa Catedral des de 35 minuts abans de l’actuació. La recaudació es destinarà en benefici de la restauració de la Capella de Santa Tecla i de les façanes de l'església de Natzaret i Casa de La Sang, seu de la nostra Congregació. 

Congregant! No hi pots faltar. T'esperem el dia 20 de febrer a les 20 h a la Catedral de Tarragona. Aquesta és una oportunitat única per gaudir d’un esdeveniment excepcional en un espai emblemàtic i majestuós.