diumenge, 17 de gener del 2016

TRASPÀS DEL CONGREGANT SR. JOAN ANTON PORQUERAS I MUSTÈ

Avui, malauradament ens ha deixat el congregant Sr. Joan Anton Porqueras i Musté a l'edat de 82 anys.
El Sr. Porqueras ingressà a la Congregació l'any 1940 com a aspirant, passant després a congregant i treballant a la Junta des del 1958 en diverses vocalies, entre les quals cal destacar el seu càrrec com a Majoral Tercer.
Amb una vinculació i fidelitat admirables, Joan Anton Porqueras ha estat un dels homes que va mantenir inalterable l'ànim i ferm l'esperit en els anys difícils de la nostra Setmana Santa. Durant més de vint anys la seva imatge va anar lligada a la del Capità Manaies, ja que va ser arrenglador Cap de Processó, feina que feia amb una dedicació precisa i de la qual tan sols les forces el van fer desistir.
Ha estat també durant els últims anys membre del consell de redacció de la nostra revista La Sang, a la qual aportava els magnífics dibuixos de la portada interior.
L'any 1996 va rebre la distinció per part de la Congregació del premi a la Fidelitat a la Setmana Santa de Tarragona i, recentment, el passat 20 de juny va rebre en el marc de la Diada de la Sang 2015 l'escut d'argent de l'entitat.
Serveixi aquestes línies com a homenatge i expressem el nostre condol a la família. Tota la Congregació el tindrà present en les seves oracions. 
El funeral serà demà dia 18 de gener a les 17 h, a la parròquia de Sant Fructuós.
Que el Sant Crist de la Sang l'aculli en el seu si i que juntament amb la Mare de Déu de la Soledat l'acompanyi en el seu repòs etern.

El Sant Crist de la Sang. Dibuix de Joan A. Porqueras i Musté