dilluns, 16 de novembre del 2015

ENRIC FLORES I MUSTÉ, PREMI A LA FIDELITAT 2015

El passat divendres, al Centre Tarraconense el Seminari, es van lliurar els Premis a la Fidelitat 2015. La nostra Congregació, en reunió de Junta Directiva celebrada el passat 28 de setembre va acordar per unanimitat, atorgar aquesta distinció al Sr. Enric Flores i Musté.

El Sr. Enric Flore i Musté, Premi a la Fidelitat 2015. FOTO: RVCPS 

El Sr. Flores va entrar a formar part de la Congregació l'any 1985. Al cap de poc temps formà part del grup d'arrengladors i el 1998 va entrar de vocal sisè a la Junta Directiva. El 2004 va ser nomenat vocal adjunt fins el 2006 que passà a ser sotssecretari. Del 2008 fins enguany va ser nomenat de nou vocal adjunt.
Durant tots aquests anys també ha col·laborat en diverses tasques:  lliurament dels improperis, portaveu de la Banda de timbals i protocol del Sant Crist de la Sang en el viacrucis del Divendres Sant.
Divendres, el Prefecte Mn. Josep Queraltó Serrano, va lliurar-li en nom de la Congregació el destacat premi. La cerimònia va cloure amb un sopar de germanor al Claustre de Sant Pau, en el mateix Centre Tarraconense el Seminari.  

Tots els premiats del 2015. FOTO: RVCPS