dimarts, 22 de març del 2016

EL SANT CRIST VISITA EL CENTRE RESIDENCIAL SANTA TECLA LLEVANT

Ahir a les cinc de la tarda i en ocasió de l'Any Sant de la Misericòrdia, el Sant Crist de la Sang va visitar la Residència Santa Tecla Llevant.
L'emotiu acte organitzat per la nostra Congregació i la direcció del mateix centre residencial, s'inicià amb la col·locació del Sant Crist als peus de l'altar de l'església del centre. Presidí la cerimónia el Sr. Arquebisbe de Tarragona, Dr. Jaume Pujol Balcells, acompanyat del Padre Mario i el prefecte de la Congregació, Mn. Josep Queraltó Serrano.
El sotsprefecte de la Congregació, Sr. Josep Ignasi Boada va fer una breu explicació als assistents sobre la imatge del Sant Crist de la Sang i com antigament assistia als condemnats a mort i a l'enterrament dels desemparats, objectius aquests fundacionals de la Congregació.
Desprès de fer la lectura de l'evangeli, i unes pregàries es finalitzà l'acte amb la veneració del Sant Crist pels residents i malalts del centre.

Des d'aquestes línies volem agrair a la direcció del Centre Residencial i al Padre Mario totes les facilitats i l'acolliment que ens van oferir per tal d'organitzar aquest emotiu acte de solidaritat i misericòrdia vers als malalts del centre. 

FOTOGRAFIES: MARIA GRAU ALASÀ