AgendaDIVENDRES, 9 DE NOVEMBRE
20h A l’església de Sant Agustí, es celebrarà l'entrega dels Premis a la Fidelitat 2018. Aquest any la Congregació ha decidit atorgar el premi al Sr. Joaquim Galià Romaní pel seu compromís, discret i constant vers la Congregació. 

DIMECRES, 14 DE NOVEMBRE
19h A l'església de Natzaret, celebrarem conjuntament amb la Congregació de Senyores de la Soledat la Missa de Difunts anual en record de tots els congregants difunts, i especialment en record dels congregants traspassats aquest 2018.

DISSABTE, 1 DE DESEMBRE
10h A l’església de Natzaret, es celebrarà el Recés d’Advent.

DISSABTE, 15 DE DESEMBRE
19.30h A  l'església de Natzaret tindrà lloc el primer Concert de Nadal, amb l'actuació del Cor infantil "Estels" i Cor Jove, pertanyent ambdós a la Schola Cantorum dels Amics de la Catedral de Tarragona. Aquest acte està organitzat conjuntament per la nostra Congregació i la Congregació de Senyores de la Soledat. 

DIMARTS, 18 DE DESEMBRE
18h A l'església de Natzaret tindrà lloc el segon Concert de Nadal, amb l'actuació de L’Aula de Música Tradicional i Popular “El Tecler”. Aquest acte està organitzat conjuntament per la nostra Congregació i la Congregació de Senyores de la Soledat.