AgendaTOTS ELS DIVENDRES DE QUARESMA
A la Parròquia de la Santíssima Trinitat, a les 18.30h Viacrucis i 19h Santa Missa. 
A l'església de Natzaret: 19.30h Pregària al Sant Crist de la Sang i Cant de la Salve a la Mare de Déu de la Soledat DIMARTS, 26 DE MARÇ
20h CONFERÈNCIA QUARESMAL a càrrec de Mons. MANUEL FANJUL GARCÍA, director general de Publicaciones de la Conferencia Episcopal Española. L'acte tindrà lloc a l'església de Natzaret. Organitzada conjuntament amb la Congregació de Senyores sota la Invocació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist i de la Mare de Déu de la Soledat.DIMARTS, 2 D'ABRIL
20h PRESENTACIÓ DEL NÚMERO 36 DE LA REVISTA "LA SANG" a càrrec de la Sra. ANNA ROBERT FUSTERO, redactora dels Mitjans de Comunicació Social de l’Arquebisbat de Tarragona. L'acte tindrà lloc a l'església de Natzaret.DEL DIMECRES 3 AL DISSABTE 13 D'ABRIL
REPARTIMENT DE VESTES I IMPROPERIS als congregants de la Sang i altres persones interessades que prèviament ho hagin sol·licitat.
Horari: De dilluns a divendres de 18 a 20h, i els dissabtes d'11 a 13h.
Lloc: Secretaria - Casa de La Sang, (c. Natzaret,1)

Les vestes es podran tornar del 29 d’abril al 4 de maig, en els mateixos horaris. 


DIJOUS, 4 D'ABRIL
20h PRESENTACIÓ DE L'OPUSCLE de la Congregació de Senyores sota la Invocació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist i de la Mare de Déu de la Soledat, a càrrec de la Dra. JOANA ZARAGOZA GRAS, professora titular del Departament de Filologia Catalana de l’àrea de Filosofia Grega de la URV.  L'acte tindrà lloc a l'església de Natzaret.DIMECRES DE PASSIÓ, 10 D'ABRIL
19h A l'església de Natzaret, CONCERT DE SETMANA SANTA amb  l'AMTP El Tecler.


DISSABTE DE PASSIÓ, 13 D'ABRIL
19h A la parròquia de la Santíssima Trinitat, MISSA I OFERIMENT DEL CIRI PASQUAL per part de les dues congregacions sota la advocació de La Sang.


DIUMENGE DE RAMS, 14 D'ABRIL
11h BENEDICCIÓ DE LES PALMES al carrer de les Coques. Processó a la S. E. Catedral i Santa Missa presidida per l'Excm. i Rvdm. Dr. Jaume Pujol Balcells, arquebisbe de Tarragona i primat.

19h Des de l'església de Natzaret, SOLEMNE VIACRUCIS que discorrerà per la Part Alta i el Passeig Arqueològic fins a la S. E. Catedral, on serà venerat el Sant Crist de la Sang. Posteriorment es retornarà a l'església de Natzaret.
Els congregants i aspirants hi assistiran amb la vesta i gorgera reglamentària.
Itinerari: Plaça del Rei, Portella, Granada, portal de Sant Antoni, passeig de Sant Antoni, Muralles (pel passeig Arqueològic), portal del Roser, plaça del Pallol, Cavallers, Major, Merceria, Pare Iglesias, Pla de la Seu i Catedral.
Tornada a Natzaret per Pare Iglesias, Merceria, Major, la Nau i Plaça del Rei.


DIMECRES SANT, 17 D'ABRIL
19.30h Assistència del pas La Flagel·lació acompanyat dels aspirants, congregants i la Banda dels Aspirants a la PROCESSÓ DEL DOLOR, que sortirà de l'església parroquial de Sant Joan Baptista.

Organitza: Germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió.

Els congregants i aspirants que desitgin acompanyar el nostre pas hi assistiran amb la vesta i gorgera reglamentària o cucurulla penitencial.

Itinerari: Plaça de la Mitja Lluna, Gasòmetre, Soler, plaça Corsini, Cañellas, Rambla Nova, Unió i plaça de la Mitja Lluna.


DIJOUS SANT, 18 D'ABRIL
18h Església de Natzaret. Solemne OFICI DEL SANT SOPAR DEL SENYOR. Tot seguit, TORNS DE GUÀRDIA D'HONOR DELS ARMATS al Santíssim Sagrament.

22h HORA SANTA a l'església de Natzaret.  


DIVENDRES SANT, 19 D'ABRIL
6h A la S. E. Catedral, SERMÓ DE PASSIÓ, predicat per l'Excm. i Rvdm. Dr. Jaume Pujol i Balcells, arquebisbe metropolità de Tarragona i primat.

6.15h Església de Natzaret. Sortida dels congregants acompanyant el Sant Crist de la Sang, que es dirigiran a la S. E. Catedral, lloc on a partir de les 6.30h sortirà el SOLEMNE VIACRUCIS pels carrers de la Part Alta i que finalitzarà a l'església de Natzaret amb la veneració al Sant Crist de la Sang.

Els congregants hi assistiran amb la vesta reglamentària i cucurulla penitencial.

Itinerari: Anada a la Catedral per plaça del Rei, Santa Anna, plaça del Fòrum, Merceria, Pare Iglesias i Pla de la Seu.
Viacrucis per Pla de la Seu, Les Coques, Sant Pau, Pla de Palau, Guitarra, baixada del Roser, Salines, plaça de la Font, Cos del Bou, baixada Peixateria. Sant Hermenegild i plaça del Rei.

11.30h Solemne ACCIÓ LITÚRGICA i VENERACIÓ DE LA CREU a l'església de Natzaret.

16h Sortida dels Armats de l’església de Natzaret per iniciar la RECOLLIDA DELS PASSOS de les diferents confraries i germandats que participaran a la processó, situats a la Rambla Vella, Plaça Verdaguer, Rambla Nova, Carrer Unió i Part Alta de la ciutat, i traslladar-los a la Plaça del Rei.

18.30h A la plaça del Rei, EXPOSICIÓ DELS PASSOS participants a la Processó del Sant Enterrament.

19.30h Sortirà de l'església de Natzaret la tradicional PROCESSÓ DEL SANT ENTERRAMENT, declarada "Element Festiu Patrimonial d'Interès Nacional" per la Generalitat de Catalunya i organitzada per la nostra Congregació, amb l'assistència de totes les confraries, gremis, congregacions i germandats de la ciutat amb els seus respectius passos.
Serà el banderer principal de la Processó el Sr. PERE JORNET I CORBELLA, president de la Fundació Privada Mútua Catalana.
La bandera dels aspirants serà portada per la presidenta de la Reial Societat Arqueològica Tarraconense Sra. PILAR ALIÓ BORRÀS.


Itinerari: Plaça del Rei, Portella, passeig de Sant Antoni, portal de Sant Antoni, plaça de Sant Antoni, Descalços, plaça de la Pagesia, Arc de Sant Llorenç, Sant Pau, Pla de Palau, Mare de Déu del Claustre, Escrivanies Velles, Pla de la Seu, Les Coques, Pare Iglesias, Merceria, plaça de les Cols, Major, baixada de la Misericòrdia, plaça de la Font, Sant Fructuós, Comte de Rius, Rambla Nova, Sant Agustí, Rambla Vella, Sant Oleguer, baixada de la Pescateria, Sant Hermenegild i plaça del Rei.


DISSABTE SANT, 20 D'ABRIL
18h PROCESSÓ DE LA MARE DE DÉU DE LA SOLEDAT, organitzada per la Congregació de Senyores sota la Invocació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist i de la Mare de Déu de la Soledat, amb l'exercici de la Corona Dolorosa.

22.30h VETLLA PASQUAL a la S. E. Catedral, oficiada per Mons. Jaume Pujol i Balcells, arquebisbe metropolità de Tarragona i Primat.


DEL DIMECRES 29 D'ABRIL AL DISSABTE 4 DE MAIG
RECOLLIDA DE VESTES LLOGADES. Horari: De dilluns a divendres de 18 a 20h, i els dissabtes d'11 a 13h. a la Secretaria - Casa de La Sang, (c. Natzaret,1)