AgendaTOTS ELS DIVENDRES DE QUARESMA
16 i 23 de febrer i 2, 9, 16 i 23 de març 
A la Parròquia de la Santíssima Trinitat:
18.30h Viacrucis
19h Santa Missa

A l'església de Santa Maria de Natzaret:
19.30h Pregària al Sant Crist de la Sang i Cant de La Salve a la Mare de Déu de la Soledat

DILLUNS, 12 DE MARÇ
20h PRESENTACIÓ DEL NÚMERO 35 DE LA REVISTA "LA SANG" a càrrec del Sr. PABLO ALCARAZ GARCIA, periodista d'Onda Cero. L'acte tindrà lloc a l'església de Natzaret.


DEL 13 AL 20 DE MARÇ
REPARTIMENT DE VESTES I IMPROPERIS als congregants de la Sang i altres persones interessades que prèviament ho hagin sol·licitat.
Horari:  De dilluns a divendres de 18 a 20h, i els dissabtes d'11 a 13h. 
Lloc: Secretaria - Casa de La Sang, (c. Natzaret,1)

Reserva prèvia:
·        Per telèfon al 977233230 (en horari de secretaria)
Per WhatsApp al 691605347
Per correu electrònic a:  lasang.secretaria@gmail.com   

DIMECRES DE PASSIÓ, 21 DE MARÇ
19h A l'església de Natzaret, CONCERT DE SETMANA SANTA amb  l'AMTP El Tecler.


DIJOUS DE PASSIÓ, 22 DE MARÇ
20h PRESENTACIÓ DE L'OPUSCLE de la Congregació de Senyores sota la Invocació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist i de la Mare de Déu de la Soledat, a càrrec del Dr. JOSEP RAMÓN FUENTES GASÓ, Doctor del Departament de Dret Públic de la URV.  L'acte tindrà lloc a l'església de Natzaret.


DISSABTE DE PASSIÓ, 24 DE MARÇ
19h A la parròquia de la Santíssima Trinitat, MISSA I OFERIMENT DEL CIRI PASQUAL per part de les dues congregacions sota la advocació de La Sang.


DIUMENGE DE RAMS, 25 DE MARÇ
11h BENEDICCIÓ DE LES PALMES al carrer de les Coques. Processó a la S. E. Catedral i Santa Missa presidida per l'Excm. i Rvdm. Dr. Jaume Pujol Balcells, arquebisbe de Tarragona i primat.

19h Des de l'església de Natzaret, SOLEMNE VIACRUCIS que discorrerà per la Part Alta i el Passeig Arqueològic fins a la S. E. Catedral, on serà venerat el Sant Crist de la Sang. Posteriorment es retornarà a l'església de Natzaret.

Els congregants i aspirants hi assistiran amb la vesta i gorgera reglamentària.

Itinerari: Plaça del Rei, Portella, Granada, portal de Sant Antoni, passeig de Sant Antoni, Muralles (pel passeig Arqueològic), portal del Roser, plaça del Pallol, Cavallers, Major, Merceria, Pare Iglesias, Pla de la Seu i Catedral.

Tornada a Natzaret per Pare Iglesias, Merceria, Major, la Nau i Plaça del Rei.


DIMECRES SANT, 28 DE MARÇ
19.30h Assistència del pas La Flagel·lació acompanyat dels aspirants, congregants i la Banda dels Aspirants a la PROCESSÓ DEL DOLOR, que sortirà de l'església parroquial de Sant Joan Baptista.
Organitza: Germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió.

Els congregants i aspirants que desitgin acompanyar el nostre pas hi assistiran amb la vesta i gorgera reglamentària o cucurulla penitencial.


Itinerari: Plaça de la Mitja Lluna, Gasòmetre, Soler, plaça Corsini, Cañellas, Rambla Nova, Unió i plaça de la Mitja Lluna.


DIJOUS SANT, 29 DE MARÇ
18h Església de Natzaret. Solemne OFICI DEL SANT SOPAR DEL SENYOR. Tot seguit, TORNS DE GUÀRDIA D'HONOR DELS ARMATS al Santíssim Sagrament.


22h HORA SANTA a l'església de Natzaret.  


DIVENDRES SANT, 30 DE MARÇ
6h A la S. E. Catedral, SERMÓ DE PASSIÓ, predicat per l'Excm. i Rvdm. Dr. Jaume Pujol i Balcells, arquebisbe metropolità de Tarragona i primat.

6.15h Església de Natzaret. Sortida dels congregants acompanyant el Sant Crist de la Sang, que es dirigiran a la S. E. Catedral, lloc on a partir de les 6.30h sortirà el SOLEMNE VIACRUCIS pels carrers de la Part Alta i que finalitzarà a l'església de Natzaret amb la veneració al Sant Crist de la Sang.

Els congregants hi assistiran amb la vesta reglamentària i cucurulla penitencial.

Itinerari: Anada a la Catedral per plaça del Rei, Santa Anna, plaça del Fòrum, Merceria, Pare Iglesias i Pla de la Seu.
Viacrucis per Pla de la Seu, Les Coques, Sant Pau, Pla de Palau, Guitarra, baixada del Roser, Salines, plaça de la Font, Cos del Bou, baixada Peixateria. Sant Hermenegild i plaça del Rei.

11.30h Solemne ACCIÓ LITÚRGICA i VENERACIÓ DE LA CREU a l'església de Natzaret.

16h Sortida dels Armats que es dirigiran a fer els acataments als passos de les diferents confraries i germandats que participaran a la processó, situats en diferents espais de la ciutat. A continuació, els passos segons el Pla de Recollida, es dirigiran cap a la plaça del Rei.

18.30h A la plaça del Rei, EXPOSICIÓ DELS PASSOS participants a la Processó del Sant Enterrament.

19.30h Sortirà de l'església de Natzaret la tradicional PROCESSÓ DEL SANT ENTERRAMENT, declarada "Element Festiu Patrimonial d'Interès Nacional" per la Generalitat de Catalunya i organitzada per la nostra Congregació, amb l'assistència de totes les confraries, gremis, congregacions i germandats de la ciutat amb els seus respectius passos.

Serà el banderer principal de la Processó el Sr. JOSEP ANDREU I FIGUERAS, president del Port de Tarragona.

La bandera dels aspirants serà portada per l'ecònom diocesà de l'Arquebisbat de Tarragona, Sr. DANIEL SOBRADILLO CARDONA.


Itinerari: Plaça del Rei, Portella, passeig de Sant Antoni, portal de Sant Antoni, plaça de Sant Antoni, Descalços, plaça de la Pagesia, Arc de Sant Llorenç, Sant Pau, Pla de Palau, Mare de Déu del Claustre, Escrivanies Velles, Pla de la Seu, Les Coques, Pare Iglesias, Merceria, plaça de les Cols, Major, baixada de la Misericòrdia, plaça de la Font, Sant Fructuós, Comte de Rius, Rambla Nova, Sant Agustí, Rambla Vella, Sant Oleguer, baixada de la Pescateria, Sant Hermenegild i plaça del Rei.   


DISSABTE SANT, 31 DE MARÇ
18h  PROCESSÓ DE LA MARE DE DÉU DE LA SOLEDAT, organitzada per la Congregació de Senyores sota la Invocació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist i de la Mare de Déu de la Soledat, amb l'exercici de la Corona Dolorosa.


22.30h VETLLA PASQUAL a la S. E. Catedral, oficiada per Mons. Jaume Pujol i Balcells, arquebisbe metropolità de Tarragona i Primat.