Agenda

DIVENDRES, 3 DE JULIOL
20h A l’església de Natzaret, PRESENTACIÓ DEL NÚMERO 37 DE LA REVISTA "LA SANG" a càrrec del Sr. MANEL ZAMORA NEGRILLO, director del Secretariat diocesà de confraries i germandats de Barcelona. 


DIVENDRES, 10 DE JULIOL 
20h A l’església de Natzaret, “LA GUERRA CIVIL 1936-39. PATRIMONI RELIGIÓS, ARQUITECTURA, ARTÍSTIC, BIBLIOGRÀFIC I DOCUMENTAL DE LA CIUTAT DE TARRAGONA”. Conferència a càrrec de la Sra. SOFÍA MATA DE LA CRUZ, doctora en història de l’art per la URV i directora del Museu Diocesà de Tarragona.


DIVENDRES, 17 DE JULIOL 
19.30h A l'església de Natzaret, PRESENTACIÓ de la CARPETA DE GOIGS COMMEMORATIVA, editada conjuntament amb Gogistes Tarragonins i emmarcada dintre dels actes del 475 aniversari de la nostra fundació i els 40 anys de Gogistes. La presentació anirà a càrrec del Sr. Manel Callao Costa, congregant de la Sang i tresorer dels gogistes.


DISSABTE, 25 DE JULIOL
19, 20 i 21h Plaça del Rei i església de Natzaret. LA SANG T’OBRE LES PORTES. Et convidem a fer una visita guiada i conèixer el “Cor” de la Setmana Santa tarragonina. Una visita per l’església i Casa de Natzaret on podràs descobrir la seva història i els tresors que custòdia al seu interior. L’acte clourà amb un TAST DE VINS al terrat dels Armats.
Col·labora: D.O. Tarragona

Activitat amb inscripció prèvia al correu lasang.visita@gmail.com indicant noms i cognoms de les persones que s’inscriuen. També presencialment els dies d’obertura de l’església.   


DIVENDRES, 4 DE SETEMBRE
20h A l’església de Natzaret, CONFERÈNCIA a càrrec del Sr. JORDI MERINO NOÉ, president de la Comissió de Setmana Santa de Mataró.