dimarts, 15 de novembre del 2022

RECOLLIDA D'ALIMENTS I CONCERTS DE NADAL 2022

Com ja és tradició a la nostra Congregació, en aquesta època de l'Advent i Nadal volem col·laborar solidàriament amb els més necessitats i per tant, amb la col·laboració de la Congregació de Senyores de la Soledat, organitzem la RECOLLIDA D'ALIMENTS i els CONCERTS DE NADAL, que tindran lloc a l'església de Natzaret els propers dies 17 i 21 de desembre. 

La campanya de RECOLLIDA D'ALIMENTS, s'inicia a partir del divendres dia 2 de desembre i es mantindrà fins divendres dia 30. Demanem l'aportació de productes alimentaris no peribles i productes d'higiene personal. Tot el recaptat serà íntegrament donat a Càritas de la Parròquia de la Trinitat.

Podeu entregar els productes a l'església de Natzaret en horari d'obertura: tots els divendres de 18 a 20h i els dissabtes d'11 a 13h. També es recolliran els productes durant la celebració dels Concerts de Nadal. 

 



CONCERTS DE NADAL 2022


El dissabte 17 de desembre, a les 19 h celebrarem el primer dels concerts amb l'actuació del Cor Jove, de l'SCHOLA CANTORUM DELS AMICS DE LA CATEDRAL DE TARRAGONA, que ens oferirà un ric repertori de nadales.

El dimecres 21, a les 19 h i a la església de Natzaret celebrarem el segon dels concerts solidaris, amb l'actuació de L'AULA DE MÚSICA TRADICIONAL I POPULAR "EL TECLER". En aquest concert hi actuaran tots els nens i nenes de l'aula, des dels més petits fins als adults.