divendres, 16 d’octubre de 2020

COMUNICAT OFICIAL | CONVOCATÒRIA D'ELECCIONS

 


Benvolgut Congregant:

La Junta directiva de la Congregació ha decidit en data d’avui i en compliment de l’article 26 dels Estatuts vigents, obrir el procés electoral per a l’elecció dels càrrecs seglars de la Junta directiva. 

El termini per a la presentació de candidatures serà fins el proper dia 16 de novembre. Les candidatures han de cobrir tots els càrrecs seglars de la Junta Directiva: Sotsprefecte; Majorals 1r, 2n i 3r; Secretari; Sotssecretari i entre sis i dotze vocals.

Les candidatures es presentaran a la Secretaria de la Congregació per correu electrònic a lasang.secretaria@gmail.com o de forma presencial en l’horari d’obertura de l’església de la Sang, divendres de 18:00 a 20:00h i dissabtes d’11:00 a 13:00h.

 

Durant els mateixos dies d’obertura de l’església es podrà consultar presencialment el cens.

 

Restem oberts a qualsevol dubte o consulta a través del mateix correu electrònic lasang.secretaria@gmail.com

 

La Junta Electoral validarà les candidatures, resoldrà els recursos que es puguin presentar i convocarà la Junta General Extraordinària.


Si la situació de la pandèmia que patim empitjora, la Junta Electoral resoldrà pensant sempre en el que és millor per l’entitat i la seguretat de tots.


Daniel Pallejà Blay, secretari | Tarragona, 16 d’octubre de 2020Podeu consultar l’article 26 dels Estatuts visionant-lo clicant ESTATUTS o descarregant-lo clicant AQUÍ

Cap comentari: