divendres, 8 de març del 2019

LA CONGREGACIÓ INICIA LA QUARESMA I SETMANA SANTA AMB LES PREGARIES AL SANT CRIST

Iniciem la Quaresma i les confraries, gremis, germandats i congregacions de la nostra Setmana Santa ens preparem i comencem a organitzar un seguit d'actes que tindran la seva culminació amb la Setmana Santa. En aquesta pàgina web ja podeu trobar els actes programats per la Congregació, en l'apartat de l'Agenda. 

Avui mateix, primer divendres de Quaresma a les 18.30h tindrà lloc a la Parròquia de la Trinitat el Viacrucis i al acabar donarà lloc la Santa Missa. Tot seguit, a les 19.30h a Natzaret, les dues congregacions de La Sang organitzaran les Pregaries al Sant Crist de La Sang i el Cant de La Salve a la Mare de Déu de la Soledat.

El 26 de març les dues congregacions de La Sang organitzarem la tradicional Conferència Quaresmal que enguany anirà a càrrec de Monsenyor Manuel Fanjul García, director de Publicaciones de la Conferencia Episcopal Española. L'acte tindrà lloc a l'església de Natzaret.

També us podem avançar que aquest any la presentació de la nostra revista anual anirà a càrrec de la Sra. Anna Robert Fustero, redactora dels Mitjans de Comunicació Social de l'Arquebisbat de Tarragona. Serà el proper dia 2 d'abril a partir de les 20h a l'església de Natzaret.