dimecres, 12 d’octubre de 2016

WHATSAPP OFICIAL DE LA SANG, NOU MITJÀ DE COMUNICACIÓ AMB ELS CONGREGANTS

Tot i que la Congregació ja té més de quatre segles d'existència, aquesta ha d'anar adaptant-se als nous temps i a les noves formes de comunicar-se amb els congregants. Per aquesta raó, la Junta de Govern ha volgut incorporar un altre mitjà de comunicació, que s'uneix a la web i xarxes socials, a la Revista anual, als butlletins per correu electrònic, a les cartes i als fulls informatius impresos.
Aquesta nova forma d'estar connectat amb la Congregació i de rebre tota la informació relacionada amb l'entitat i els seus congregants es farà amb el servei de missatgeria instantània WhatsApp.
Per inscriure's en aquest servei només heu de seguir els passos següents:

1- Memoritzeu en els vostres contactes aquest número 691605347 i poseu-li com a nom, per exemple, CONGREGACIÓ DE LA SANG.

2- Envieu en aquest número un missatge de whatsapp indicant ALTA seguit del vostre NOM i els DOS COGNOMS.

3- Un cop la Congregació verifiqui el missatge, rebreu una notificació de benvinguda i a partir d'aquest moment rebreu tota la informació de l'entitat.


MOLT IMPORTANT:

- Aquest servei és gratuït i es garanteix la total protecció de les dades aportades d'acord amb la normativa legal vigent en matèria de Llei Orgànica de Protecció de Dades, ja que formaran part d'un fitxer de la Congregació, l'únic ús del qual serà el d'aquest servei.

- Aquest mitjà només és per enviar-vos informació general i possibles notificacions individuals.

- NO es contestarà cap trucada de veu.

- Aquest servei NO és un grup de whatssap on pugueu rebre totes les contestacions dels membres que accedeixin al servei, és una llista de difusió.

- Cap membre que accedeixi al servei no veurà les dades dels altres membres ni podrà accedir-hi. La informació serà enviada de forma individual a cada membre.

- Un cop registrats, si el vostre desig és deixar de rebre informació mitjançant aquest servei, podeu enviar un whatssap posant BAIXA seguit del nom i els dos cognoms, o enviant un correu electrònic a lasang@lasangtarragona.cat